Forum Tiguan Sharan Yeti Alhambra Touran Roomster vag-van-suv.pl

Pomoc , Porady Techniczne , Przyjaźń , Dobra Zabawa.
Teraz jest sobota, 25 maja 2019, 22:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: niedziela, 24 lutego 2019, 21:36 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 13:07
Posty: 656
Lokalizacja: Miasto Trier. Niemcy.
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Jurek
Czy ta wiazka o ktorej napisales jest oryginalna wiazka ktora mazna swobodnie podlaczyc czy byla by to wiazka przewodow zrobiona przez Ciebie?

________________________________________________________________________________________________
Mowie i pisze po polsku. Jurek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 25 lutego 2019, 22:25 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 13:07
Posty: 656
Lokalizacja: Miasto Trier. Niemcy.
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Jurek
Bede w tym roku latem w Polsce. Dam Tobie wczesniej znac. Tymczasem jeszcze raz duze dzieki.

PS. Jak wyglada podlaczenie nowej wiazki? Musze duzo rzeczy rozmontowac w Sharanie? Czy podlaczenie tej wiazki jest proste?

________________________________________________________________________________________________
Mowie i pisze po polsku. Jurek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 27 lutego 2019, 23:00 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 5 lutego 2015, 01:00
Posty: 332
Lokalizacja: Podlasie
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 2,0 TDI BRT 140
Imię: Andrzej
Zdejmujesz boczek w drzwiach i rozłączasz na słupku. Potem wyjmujesz całą wiązkę z drzwi i wkladasz dokładnie w to samo miejsce nową. Tak na spokojnie to pół godzinki i po robocie. ;)

________________________________________________________________________________________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 27 lutego 2019, 23:13 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 13:07
Posty: 656
Lokalizacja: Miasto Trier. Niemcy.
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Jurek
Ok. Dzieki. Ale niebardzo to kojarze.Tzn. w drzwiach jest gniazdko do podlaczenia a drugie gniazdko gdzie jest? Czy ta wiazka ma po obu stronach wtyczki?

________________________________________________________________________________________________
Mowie i pisze po polsku. Jurek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 27 lutego 2019, 23:14 
Offline
Użytkownik forum

Dołączył(a): środa, 24 stycznia 2018, 15:13
Posty: 18
Auto: VW Touran 1T2 2006-2010
Silnik: 1,9 TDI BLS 105
Używana wiązka wcale nie musi posłużyć za długo. Nie wiem czy nie lepiej mając już na wierzchu kabloteke poprostu odbudować.

Gniazdo na słupku jest jedno z ta trąba słonia. W drzwiach masz kilka wtyczek od lusterek po wtyczki do zamka, panelu przełączników, światełka, silniczka szyby elektrycznej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 15 kwietnia 2019, 16:20 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 825
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
Moim zdaniem lepiej wycofać kabke przedłużyć nowe kawałki i polutować, wytrzymają dłużej niż uzywane.

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
height= height=