Forum Tiguan Sharan Yeti Alhambra Touran Roomster vag-van-suv.pl

Pomoc , Porady Techniczne , Przyjaźń , Dobra Zabawa.
Teraz jest poniedziałek, 19 lutego 2018, 13:55

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 08:53 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 3 lutego 2015, 23:45
Posty: 432
Lokalizacja: Jastrowie
Auto: VW Touran 1T2 2006-2010
Silnik: 1,9 TDI BLS 105
Imię: Marcin
Witam koledzy i koleżanki jak już chyba wszyscy wiedzą sprzedałem sharana , a kupiłem tourana, zauważyłem że nie działa mi dogrzewaczy , próbowałem się połączyć z nim ale zero kontaktu, od czego można zacząć sprawdzanie.Wszelka pomoc mile widziana, wiem że idzie ciepło i nie będzie mi potrzebny , ale lubię mieć wszystko sprawne w aucie

________________________________________________________________________________________________
Marcin jestem i miałem VW Touran 2.0 TDI 136 KM 2003 r modelowo 2004
Teraz mam VW Touran 1,9 TDI 105 KM 2005 modelowo 2006
GG 7631161, Skype jak coś na PW
Nie nienawidzę cwaniactwa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 09:43 
Offline
Użytkownik forum

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 09:15
Posty: 186
Lokalizacja: Mazury
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Sebastian
U mnie.problem polegał na tym że był wyciągnięty bezpiecznik i przerwanY przewód przy grzewaczu. Sprawdź też czy kostka dobrze siedzi.

________________________________________________________________________________________________
VooDoo it's my life


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 09:45 
Offline
Użytkownik forum

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 09:15
Posty: 186
Lokalizacja: Mazury
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Sebastian
Przez vaga nie możesz.się połączyć ??

________________________________________________________________________________________________
VooDoo it's my life


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 10:01 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 30 stycznia 2015, 21:38
Posty: 412
Lokalizacja: Stryn No---Rzeszów
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Bogusław
Bezpiecznik od dogrzewacza masz w komorze silnika jak sie nie myle.

________________________________________________________________________________________________
Siła tkwi w TDI...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 10:06 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 790
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
Sprawdź tak jak pisze Bogos kable szczególnie kostkę przy dogrzewaczu.
Marcinie pozwoliłem sobie zmienić twój profil na Tourana.

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 10:12 
Offline
Użytkownik forum

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 09:15
Posty: 186
Lokalizacja: Mazury
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Sebastian
Ja bezpiecznik miałem pod kierownicą. Nie wiem gdzie znajduje się u ciebie.

________________________________________________________________________________________________
VooDoo it's my life


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 11:42 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 20:30
Posty: 748
Lokalizacja: uniemyśl
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI ASZ 131
Imię: stanisław
a dogrzewacz masz bodajże po prawej stronie z przodu auta sprawdź kostki

________________________________________________________________________________________________
moje gg 13141438 tu zawsze jestem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 13:28 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 790
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
tak dokładnie jest po prawej stronie patrząc od siedzącego kierowcy.
tu masz schemacik jeśli dokładnie powiesz mi model dostaniesz dokładniejszy.
Załącznik:
Załącznik postu (zdjęcie, film, schemat, mapka, link lub inny) jest widoczny tylko dla zalogowanych Użytkowników forum.
Zapraszamy do rejestracji lub zalogowania aby widzieć załaczniki i wykorzystywać w pełni funkcje forum


Załącznik:
Załącznik postu (zdjęcie, film, schemat, mapka, link lub inny) jest widoczny tylko dla zalogowanych Użytkowników forum.
Zapraszamy do rejestracji lub zalogowania aby widzieć załaczniki i wykorzystywać w pełni funkcje forum


 

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 14:42 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 3 lutego 2015, 23:45
Posty: 432
Lokalizacja: Jastrowie
Auto: VW Touran 1T2 2006-2010
Silnik: 1,9 TDI BLS 105
Imię: Marcin
Szaman napisał(a):
Przez vaga nie możesz.się połączyć ??

Wlanie nie mogę się połączyć nie wiem dlaczego, brat miał sprawne i też nie mógł się połączyć

________________________________________________________________________________________________
Marcin jestem i miałem VW Touran 2.0 TDI 136 KM 2003 r modelowo 2004
Teraz mam VW Touran 1,9 TDI 105 KM 2005 modelowo 2006
GG 7631161, Skype jak coś na PW
Nie nienawidzę cwaniactwa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 17 marca 2015, 14:43 
Offline
Użytkownik forum

Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 09:15
Posty: 186
Lokalizacja: Mazury
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Sebastian
marcyb3 napisał(a):
Szaman napisał(a):
Przez vaga nie możesz.się połączyć ??

Wlanie nie mogę się połączyć nie wiem dlaczego, brat miał sprawne i też nie mógł się połączyć

Może wina sterownika ???

________________________________________________________________________________________________
VooDoo it's my life


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
height= height=