Forum Tiguan Sharan Yeti Alhambra Touran Roomster vag-van-suv.pl
http://vag-van-suv.pl/

Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(
http://vag-van-suv.pl/viewtopic.php?f=20&t=767
Strona 1 z 1

Autor:  kmach77 [ poniedziałek, 1 sierpnia 2016, 20:54 ]
Tytuł:  Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

Pare dni wczesniej zatrybial dopiero po kilku minutach od uruchomienia, teraz podczas jazdy odwalil kite. Mial ktos podobne przypadlosci? Na poczatku uzytkowania Sharana raz poszly na maxa to odwrocilem zegary, wskazowki grawitacja wrocily i tematu nie drazylem... Jutro potraktuje sciezki goracym powietrzem o ile ogledziny nic mi nie powiedza...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Autor:  stasio59 [ poniedziałek, 1 sierpnia 2016, 21:26 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

Krzysiu sprawdź piny podłączeniowe w zegarach w passacie cos w podobnie u kolegi miałem jeden pin nie wszedł w wtyczkę i brak było niektórych wskazań

Autor:  daneczek76 [ wtorek, 2 sierpnia 2016, 20:12 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

kmach77 dokładnie tak jak piszesz lutownica w rekę większe układy przylutować , a mniejsze można hot airem. Choć z tego co pamiętam wystarczyło przelutować co prawda w innym vagu tranzystory i było ok.

Autor:  kmach77 [ czwartek, 11 sierpnia 2016, 12:28 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

Na poczatek wszystkie styki, piny, tasmy zostaly potraktowane kontaktem,

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Autor:  kmach77 [ czwartek, 11 sierpnia 2016, 12:29 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

kmach77 napisał(a):
Na poczatek wszystkie styki, piny, tasmy zostaly potraktowane kontaktem,

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Teraz czas na obserwacje...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Autor:  daneczek76 [ wtorek, 16 sierpnia 2016, 17:18 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

kmach77 i jak tam po zabiegu działa dobrze czy do poprawki?

Autor:  kmach77 [ wtorek, 16 sierpnia 2016, 17:46 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

Do wczrajszego dnia bez zastrzezen, wczoraj na moment umarl predkosciomierz i obrotomierz[ANGRY FACE]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Autor:  mamwi [ poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 22:45 ]
Tytuł:  Re: Sharan- brak wskazan licznika- wskazowki poszly na max:(

Sprawdź stan wtyczek. U mnie wariowały wskaźniki, bo masa zanikała. Kontaktron i drobny papier ścierny załatwiły sprawę. Tylko delikatnie, bo piny cienkie jak włos

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/