Forum Tiguan Sharan Yeti Alhambra Touran Roomster vag-van-suv.pl

Pomoc , Porady Techniczne , Przyjaźń , Dobra Zabawa.
Teraz jest niedziela, 18 lutego 2018, 01:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: niedziela, 29 marca 2015, 22:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 5 lutego 2015, 01:30
Posty: 159
Lokalizacja: WLKP
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Karina
Ma ktos u siebie w aucie zamontowany telefon?
U nas zostal odnaleziony caly zestaw podlaczony do radia. (anteny, cantralka, mikrofon) problem jest chyba z samym telefonem. Nokia 6090 podswietla sie ale nie widac na nim zadnych znakow. Ktos przerabial ten temat?

________________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Podpis zwiał z miejsca zdarzenia - poszukiwania trwają

Howgh !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 29 marca 2015, 22:51 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 20:30
Posty: 748
Lokalizacja: uniemyśl
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI ASZ 131
Imię: stanisław
A masz go wpiętego w radio czy zestaw osobno ale nie podłączony

________________________________________________________________________________________________
moje gg 13141438 tu zawsze jestem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 29 marca 2015, 23:56 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 5 lutego 2015, 01:30
Posty: 159
Lokalizacja: WLKP
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Karina
Odlaczny jest tylko sam telefon, reszta jest podlaczna i mamy nadzieje, ze jest sprawna. Nie ma tego modelu telefonu na allegro, wiec nie wiemy co dalej brac sie za to, czy zostawic niesprawne...

________________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Podpis zwiał z miejsca zdarzenia - poszukiwania trwają

Howgh !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 30 marca 2015, 23:41 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 790
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
masz taki uchwyt przy liczniku po prawej stronie ? jesli tak to możesz ściągnąć adapter i wymienić na odpowiedni adapter do telefonu. oczywiście śa to i tak adaptery z telefonów z lat około 2005.


 

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 09:54 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 5 lutego 2015, 01:30
Posty: 159
Lokalizacja: WLKP
Auto: VW Sharan MKI FL 2000-2004
Silnik: 1,9 TDI AUY 115
Imię: Karina
Nie, to bedzie chyba starszy model. Telefon jest polaczony za pomoca takiego kabla jaki byl przy telefonach stacjonarnych w domu. Cos w tym stylu.

Załącznik:
Załącznik postu (zdjęcie, film, schemat, mapka, link lub inny) jest widoczny tylko dla zalogowanych Użytkowników forum.
Zapraszamy do rejestracji lub zalogowania aby widzieć załaczniki i wykorzystywać w pełni funkcje forum


Jak dokopie sie do mojego ( mam go w jakims kartonie w kotlowni) to wrzuce zdjecie jak to wyglada w oryginale. W moim nie dziala wyswietlacz, podswietla sie ale nic na nim nie widac ( ja mam jakiegos pecha z tymi wyswietlaczami :( w alfie tez mi nie dzialal )


 

________________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Podpis zwiał z miejsca zdarzenia - poszukiwania trwają

Howgh !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 11:09 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 790
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
SoShy napisał(a):
w alfie tez mi nie dzialal )
przepraszam za komentarz ale w Alfie to prawie wszystko nie działa miałem do czynienia z 156 rok 98 wtedy to był nowy samochód.

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 19:33 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 20:30
Posty: 748
Lokalizacja: uniemyśl
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI ASZ 131
Imię: stanisław
Karina być może jak będzie spięty z radiem bo w MFD jest funkcja telefon i może właśnie jak się podłączy pod radio to może wtedy zadziała

________________________________________________________________________________________________
moje gg 13141438 tu zawsze jestem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 20:11 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 15:36
Posty: 790
Lokalizacja: Olsztyn - Wrocław
Auto: VW Sharan MKI FLII 2004-2010
Silnik: 1,9 TDI BTB 150
Imię: Daniel
stasio59 jeśli jest/było oryginalnie z wyposażeniem to jest podpięte pod radio

________________________________________________________________________________________________
Sharan Special Sport by daneczek76
Forum Tiguan Forum Sharan Forum Alhambra Forum Touran Forum Yeti Forum Roomster


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 20:25 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 20:30
Posty: 748
Lokalizacja: uniemyśl
Auto: Seat Alhambra MKI FL 2000 -2010
Silnik: 1,9 TDI ASZ 131
Imię: stanisław
Daniel a może wypieli jak sprzedawali auto widzisz u mnie było podpięcie pod ten no co muzykę można słuchać ze słuchawek było to w schowku na środku było ale nie podpięte w radio wyjąłem radio i podłączyłem to i grało w radiu ale wymontowałem to i podłączyłem wekslarke na płyty trzeba sprawdzić

________________________________________________________________________________________________
moje gg 13141438 tu zawsze jestem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 31 marca 2015, 22:24 
Offline
Użytkownik forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 3 lutego 2015, 23:45
Posty: 432
Lokalizacja: Jastrowie
Auto: VW Touran 1T2 2006-2010
Silnik: 1,9 TDI BLS 105
Imię: Marcin
miałem kiedyś podobną nokie w oplu omedze, super sprawa nie raz można zobaczyć taką na jakimś szrocie w aucie, wiem że BMW też miało nokie zakładane , jak zobaczę gdzieś na szrocie to dam znać, mój brat jeździ na giełdę do Koszalina co tydzień może tam znajdzie coś odpowiedniego

________________________________________________________________________________________________
Marcin jestem i miałem VW Touran 2.0 TDI 136 KM 2003 r modelowo 2004
Teraz mam VW Touran 1,9 TDI 105 KM 2005 modelowo 2006
GG 7631161, Skype jak coś na PW
Nie nienawidzę cwaniactwa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
height= height=